Cases

Een overzicht van klanten die we succesvol geholpen hebben

Kalene

Kalene Educational Fund

In een 2-daagse workshop in Zambia zijn de hoofdprocessen van het Kalene Educational Fund doorgelicht, knelpunten geïdentificeerd en vertaald naar concrete actiepunten

Bekijk de case

vesteda

Vesteda

De betrokkenheid en de beoogde groei van medewerkers, de gecombineerde aandacht voor quick wins enerzijds en structurele, lange termijn verbeteringen anderzijds zijn de belangrijkste uitgangspunten geweest voor de aanpak.

Bekijk de case

hhs-delfland

Hoogheem­raad­schap Delfland

Het op een significant hoger niveau brengen van de volwassenheid en de prestaties van de financiële functie van het Hoogheemraadschap Delfland.

Bekijk de case

Sanquin (002)

Sanquin

Been Management Consulting heeft in opdracht van Sanquin een verbeterprogramma ontwikkeld, om zowel de klant als als medewerker centraal te stellen en gelijktijdig te leren en te doen.

Bekijk de case

KoppertLogoShare

Koppert Biological Systems

Koppert Biological Systems en Been Management Consulting hebben gezamenlijk op een gestructureerde manier de afweging omtrent decentraliseren gerationaliseerd.

Bekijk de case

FARMACEUTISCHE ORGANISATIE

Been Management Consulting is door een gerenommeerde farmaceutische organisatie benaderd om de samenwerking tussen twee afdelingen te verbeteren om de prestaties van het totale ketenproces te verbeteren.

Bekijk de case